Activiteiten

Senioren instuif

Start vanaf 24 juli.

Voor alle Senioren leden die een ochtendje gezellig willen tennissen!

Geen inschrijving nodig!! Kom langs en u kunt meedoen.

Dit kunt u verwachten:
– 1,5 uur tennissen
(1 uur training en 30 min wedstrijden spelen)
– Een drankje na afloop
– Blessure preventie informatie
– Gezelligheid
– Professionele begeleiding

Elke Maandagochtend om 10.00 uur.

Deelname is €7,- incl. drankje

Er zullen geen lessen plaatsvinden in de schoolvakantieweken.


Junioren instuif
Voor kinderen van 6-10 jaar. Dit is voor kinderen die het leuk vinden om korte wedstrijdjes en andere tennisvormen te willen spelen op rode veldjes (meer uitleg over rood zie het tenniskids programma.)

De lessen zullen gegeven worden op woensdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur.

De lessen kosten €2,- voor leden en €5,- voor een introducé.

Er zullen geen lessen plaatsvinden in de schoolvakantieweken.

Start direct na de zomervakantie.


Bootcamp Tennis
Wil je met tennis je conditie verbeteren en extra calorieën verbranden? Onder begeleiding van de Y4Tennis trainers combineer je tennis, cardio en fitness in één training. De training bestaat uit verschillende onderdelen zoals een drill, circuittraining en fitnessoefeningen.

Bootcamp tennis Trainingen zijn bevorderlijk voor het verbranden van vet, verbeteren van conditie en explosieve kracht in een korte intensieve training.

Het doel van Bootcamp Tennis is het verbeteren van je:
– energieniveau
– kracht
– stofwisseling
– conditie
– gezondheid

De lessen zullen bij mooi weer buiten gegeven worden en bij regen binnen. Dit op zondagen van 10.00 – 11.00 uur. Aanwezigheid om 9.50.

De lessen kosten €5,- per keer.

Er zullen geen lessen zijn in de schoolvakantieweekenden.


Zomerkamp Y4Tennis
Het grootste spektakel van het jaar. Het jaarlijkse Y4Tennis zomerkamp. Dit jaar met als thema: Animatie

Van maandag 10 tot en met donderdag 13 Juli 2017

Elke dag zal er een ander animatiethema aan het licht komen denk aan walt disney, superhelden enz.

Dit kamp is voor alle kinderen van de leeftijden 6-14 jaar oud. Met als idee dat je naar dit kamp kan komen met je vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen mag meedoen.

Kosten van het kamp is €190,- incl. eten en drinken. Neem je een v

riendje of vriendinnetje mee krijg je 10% korting.

HINT: Walt Disney optredens en getekend worden als een cartoon.Schrijf je in en ontdek de animatie wereld van Y4Tennis.


Tenniskids (6 tot 10 jaar)
Voor de kinderen van 6 tot 14 jaar oud werkt Y4Tennis met het tenniskids programma van de KNLTB waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende grote in veldjes en ballen voor elke leeftijd en niveau.

Vanwege de TennisKids methode komen verschillende vaardigheden bij ons aan bod, die zorgen voor een optimale sportontwikkeling. Kinderen leren op een natuurlijke manier, elke training weer. Uit onderzoek blijkt dat vaardigheden als rennen, springen, balanceren, coördinatie, gooien en vangen heel belangrijk zijn om tot een optimale sportontwikkeling te komen en deze zullen ook aan bod komen.

De gebruikte materialen en de opbouw van de verschillende fases maken dat de kinderen worden uitgenodigd en zij worden geprikkeld zichzelf te ontwikkelen tot allround sporters. De fases worden weergegeven door de “TennisKids Kleuren”. De kleuren rood, oranje en groen vormen de basis van de opbouw van TennisKids. Deze kleuren staan symbool voor de verschillende fasen die de kinderen doormaken. De onderstaande leeftijden zijn richtgetallen, dat betekend dat de leeftijdgrenzen binnen elke kleurgroep rekbaar zijn (zie het kleurendiagram). TennisKids houd dus rekening met ieder individueel kind en zijn/haar motorische ontwikkeling en tenniservaring op basis van bijvoorbeeld: baangrootte, racketgrootte, type ballen (zachter of harder) en type
wedstrijdvorm.

Ook als ouder zal je te maken krijgen met deze sportontwikkeling en ben je een belangrijk onderdeel van de omgeving waarin kinderen zich sportief ontwikkelen. Wat kun je als ouder doen? TennisKids geeft hier verschillende, handige antwoorden op. Bekijk hiervoor de website van TennisKids en lees meer over de TennisKids methode die we toepassen binnen onze tennisschool.

Wat zijn de voordelen om les te nemen bij Tennisschool Y4Tennis 1 van de voordelen van het nemen van een mini/TennisKids cursus bij onze tennisschool is dat de TennisKids methode wordt toegepast, die zorgt voor een optimale sportontwikkeling- en beleving. Daarnaast brengt het ook de volgende voordelen:

  • Recreatieve en prestatieve lessen, van beginnende tot (top) wedstrijdspeler, van jong tot oud, waarbij gezelligheid en plezier centraal staat
  • De lesstof is zeer gevarieerd en op maat gemaakt voor elke speler
  • Aantrekkelijke lestarieven
  • Zeer ervaren leraren en een gezellig team
  • Beschikking over de juiste materialen: kinderballen, hoepels, ladders, mini netjes etc.
  • Beginners kunnen gebruik maken van onze leenrackets
  • Wij bieden de service, wanneer je onverhoopt een tennis les mist, om de les in te halen (hieraan kunnen overigens geen rechten worden verleend)
  • Wij maken op verzoek, video opnamen van een bepaalde slagbeweging, waarbij de leerling zelf kan zien wat hij/zij nog kan verbeteren
  • Toernooi en competitie begeleiding

Diversen

Bedrijfsclinics:
Wilt u met uw bedrijf een tennisclinic volgen? Dat kan! Y4Tennis bied een clinic op maat voor welke grootte dan ook.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een bedrijfsclinic. Mail naar info@y4tennis.nl

Verjaardagsfeestjes
Ook een Tennisverjaardag vieren. Dit met een groep van jou vriendjes of vriendinnetjes. Dat Kan!! Je kan zelf je arrangement samenstellen van 1 tot 2 uur les. Met daarbij een kindermenu na afloop bij Dekker Zoetermeer. Het is ook mogelijk om Tennis, Bowlen en een kindermenu te combineren.

Voor meer informatie mail naar ons mailadres info@y4tennis.nl