Portugal dag 8

Byy4tennis

Portugal dag 8

Dag 8 en iets over vandaag …

Opstaan hoefde niet, iedereen was in zo’n niet-slapen sfeer. Noa en Annemaj buiten op de ligbedden bij het zwembad; Danny en Goelia binnen. Danny was als eerst “weg”, sliep tot 11.30. Meiden sliepen afwisselend uurtje wel, uurtje niet. Zo ging het de hele dag door. Met Danny en Juul boodschappen gedaan, ff stevige lunch met gebakken ei en brood van de “rijdende” bakker (pão caseira) rest van de dag bij het zwembad geklungeld, ’s avonds na het eten (tortilla’s) even naar “Estrada” weer zo’n mega outlet.

Gisteren waren ze al een beetje begonnen met het scheiden van de kleding, vandaag moet er worden ingepakt. Voordat we dat doen, gaan we vanochtend even naar de “Feira de Relogio” soort zigeunermarkt waarvan je her herkomst van de spullen niet kent… of ze zijn gestolen of ze zijn vals, maar alles wat je er voor betaald, is te veel.
Daarna lunchen en nog even van het zwembad genieten; 16.00 wegrijden, auto inleveren, inchecken (koffer op de terugreis zat niet bij de prijs inbegrepen, dus was weer een extra) en hopelijk dat de rest voorspoedig loopt.

Tot straks!

Groetjes,

Fred & de kids

Comments Are Closed!!!