Portugal dag 7

Byy4tennis

Portugal dag 7

Volgende is dan dag 7

Wij snel uit de veren, tennissen en daarna zouden naar de wijn quinta gaan. Helaas, zoals vele Portugese , was er bij Antonio natuurlijk ook iets tussen gekomen, waardoor het niet door kon gaan. Wij ontbijten en naar Freeport, grootste outlet in Portugal. De route ging over de “Ponte Vasco da Gama” (overigens: alles heet Vasco da Gama), brug met een lengte van 10 km.

Rond 14:00 hadden we alles bekeken en na een stop langs de supermarkt gingen we lunchen met knakworstjes. Het weer was prima, licht bewolkt, wel veel wind en wij, als harde “bikkels” lekker bij het zwembad liggen, waar we o.a. al een stoel hadden gemold en een matras vergeten die de vorige avond ten prooi viel aan de honden.

Telefoontje van Mario bevestigde eventueel, misschien, waarschijnlijk een bezoek aan het wijnhuis, dus wij ons weer in de kleren hijsen. Bij de quinta moesten we wachten totdat er een dame kwam, die iets leek op een receptioniste. We werden verwelkomt door Antonio Leitão, algemeen directeur van de quinta. Er zijn drie wijngaarden in de omgeving, waarvan de meeste de druif “Arinto” produceren, een druif voor witte wijn. Zo hebben we Quinta da Romeira; quinta de Murta en Caves Velhas. Onze quinta heeft een capaciteit van 280 voetbalvelden. (ik word er al moe van als ik er een moet oversteken)

Nou, die begint al aardig wat onzin uit te kramen…..

Na een uurtje zuipen wij weer terug naar home, klaar maken voor een avondje “Lisbon by night”
Eerst gingen we eten in restaurante Coutada van Antonio Candeias, waar je op het eerste gezicht nooit binnen zou gaan, als je het niet kende en waar we “balchão de gambas” aten (allemaal) daarna werd gang gezet naar “docas da Alcântara” waar we een barretje opzochten.

Comments Are Closed!!!