Portugal Dag 4

Byy4tennis

Portugal Dag 4

Wat betreft het weer was het “uien”. 23 graden bewolkt… de hele dag… vaak betekent dat, dat het bij jullie bloedmooi weer is. Ontbijtje na 10.30, wilde niemand echt mee boodschappen doen (vanavond hebben we Mario en familie te eten) Ja, en dan moet je ook nog iets Hollands verzinnen, boerenkool met worst zat er niet in. Die kool is hier niet te krijgen en het is ook niet echt een zomer gerecht. Even terug naar de middag: na een broodje gebakken ei werd het frisjes en gingen we naar Capera Outlet… maar o,o,o wat viel dat tegen… helft van de winkels is gesloten; de toen zo goede Nike Factory Store had nu werkelijk niks. Toen werd maar gekozen voor een ijsje…

Wij snel weer terug, want om 16.00 zouden we naar de wijnboer gaan; maar zoals zo vaak bij de Portugese afspraken: ging natuurlijk weer niet door…. Wij even door het dorp wandelen (en dat is het echt) chippies halen en dan gezellig filmpje kijken.

’s Avonds kozen we voor biefstukjes met en mengsel van aardappelen, groenten en een bechamelsaus. De zomerfeesten waren er nog steeds en Mario bestelde “fritos”, soort van langgerekte oliebol met kaneel suiker. Meiden en Danny gingen ze zelf in het café van Mario halen.

Op de foto v.l.n.r: Miguel (zoon van Mario); Goelia, Annemaj, Susana (dochter van Mario), Mario, Noa, Danny en Nanni (vrouw van Mario)

Comments Are Closed!!!