Portugal Dag 3

Byy4tennis

Portugal Dag 3

Nou… ’s ochtends moest ik ze er om 10.30 uithalen, omdat we gebodnden waren een een strak schema; het idee was, om 12.00 op de baan te staan op het Lisboa Racket Centre. Juul nog ff een ontbijtje met een stuk chocola als extra; wij op weg naar LRC.

Na een uurtje hadden we onze   tenniskunsten  vertoond aan de “lokalen”, was het warm, de baan te snel, de baan liep af, ik heb dorst, gingen we onze lunch halen bij de “Ping Doçe”(60% Albert Heijn). Daarna werd er via de toeristische route gang gezet naar Carcavalos, strand aan de “Costa de Lisboa”. Daar hebben we de rest van de middag doorgebracht met ijskoud zeewater, onze mobiel (overigens niet weg te denken in deze cultuur) de camera van Danny en een cursus graffiti met deo.

Terug naar huis (dat landinwaarts ligt, was het bloedheet, zodat we weer een verfrissende duik konden nemen in het zwembad. Gisteren stonden er “bifinhos de lombo” op het menu, vandaag hamburgers met augurk, uien, tomaat, komkommer, gesmolten kaas, etc. Toe watermeloen. Daarna in de richting van  “Dolce Vita Tejo” een grote outlet in de buurt van Belas, stadje net boven Lissabon.

Het fijne van al die centra is, dat ze tot 00:00 open zijn. Wij waren dus ook zo rond die tijd thuis. De rest kennen jullie: beetje chillen, chippie, drankje etc.

Comments Are Closed!!!