Portugal Dag 1 en 2

Byy4tennis

Portugal Dag 1 en 2

Toch wel goed dat we drie uur van tevoren op Schiphol waren, rijen wachtenden waren niet meer te over zien. Veel overboekingen, uur vertraging en uiteindelijk een ander gloednieuw toestel de “Amalia Rodrigues”, een Airbus 321R met overal een hoop beenruimte, althans, bij op 13C…. kregen we bij het boarden ook nog de mededeling dat er geen eten aan boord zal zijn… 22.00 aangekomen, auto regelen bij een vent die nauwelijks kon typen, zodat Danny en ik zelf de gegevens maar in de computer invoerden, zodat het wat sneller ging. 0m 00.30 bij Mario, onze gastheer aangekomen. Annemaj gefeliciteerd, want die werd 16. Wij naar het “stadshart” van Bucelas waar de zomerfeesten bezig waren in de vorm van een Braziliaanse band. Wij 03:00 naar bed… en m’n biologische wekker natuurlijk op 05:00…

De volgende ochtend werden we om 06:00 onthaald met, wat leek, op kanonschoten, maar uiteindelijk onschuldige vuurpijlen bleken te zijn. Annemaj zorgde er wel voor dat iedereen wakker werd. Brood hadden we niet, dus bij Mario zijn café broodje met thee eten en daarna gelijk boodschappen doen in “Louresshopping”. Nadat de kar vol was, gingen we huiswaarts en na wat overleg werd er besloten om de hele dag bij het zwembad te blijven. Danny had een leuke opblaas flamingo mee genomen, Julia een luchtbed.

Eind van de dag “bifinhos de lobo” met kaassaus en groenten pasta gegeten en Annemaj’s verjaardag maar weer verder gevierd met taart, cadeautjes en liedje.

’s Avonds na het eten werd er verplicht bij de Mc een Mc Flurry gegeten, die ze hier ook in kleine maat hebben. Ideaal voor een “snackje” tussendoor. Onze Nederlandse betaalpassen werkten niet, ze hadden waarschijnlijk geen akkoord met ING zei de manager, die we erbij riepen… vreemde zaak als Mc Donald’s zich een wereldwijd bedrijf noemt… thuis werd er nog wat gechilled …. En we zijn allemaal benieuwd naar Danny’s filmpjes…

Comments Are Closed!!!