Training in Portugal

Byy4tennis

Training in Portugal

Hoi allemaal,

Het idee is om met een geselecteerd aantal kinderen naar Portugal te gaan om daar een trainingsweek/tennistoernooi te spelen. Komend jaar, 2017, zal een “try-out” plaatsvinden met een viertal kinderen, om te kijken of we alles wat we willen kunnen realiseren. Het werkt als volgt:

Op dit moment zijn de vluchten nog goedkoop, dus wil ik zo snel mogelijk boeken. Prijzen van de vluchten op dit moment, ligt tussen de 120-230€. Je moet een geldig paspoort hebben. Later krijgen jullie een document dat je ouders moeten invullen in het Engels, waarin zij mij toestemming geven dat jullie met mij meegaan naar Portugal. Kopie van het paspoort van jullie beide ouders moeten erbij zitten. Houd er rekening mee, dat voor het vervoer van koffers bij Transavia en KLM extra betaald moet worden (koffer tot 20 kg is 25€). Vliegen we met TAP, dan is dat inclusief. Verder mag je tot max. 10 kg handbagage meenemen met een afmeting van 55 x 35 x 25 cm in het vliegtuig.

We verblijven in het Praia Mar Hotel te Carcavelos, in een juniorsuite(4 pax) of kamer van drie personen. Het hotel ligt 100 meter van het strand en 50 meter van het kleine centrum

Trainen doen we op mijn oude Club, Het Lisboa Racket Centre, ze beschikken daar over 9 plexi-pave tennisbanen. Een andere club waar we kunnen trainen is O Clube House, waar Miguel Albino trainer is, ook een vriendje van me. Ik schrijf jullie alleen in een tennistoernooi als ik zeker weet dat er tegenstanders zijn om tegen te spelen, anders moeten jullie tegen elkaar spelen en dat kan je ook in Nederland.

Een andere club waar we kunnen trainen is Carcavelos Tenis, ongeveer 100 meter van het hotel.

Ook moeten we een stukje cultuur en vertier doen: zo kunnen we een bezoek brengen aan het Museu dos Azulejos, tegelmuseum, want ons Delftsblauw hebben we gewoon van de Portugezen “gejat”! Chiado, oude stad die in 1755 compleet is afgebrand en overspoeld met een tsunami. Het meest westelijke punt van Europa, daar gaat de Greenwichlijn doorheen: aan de ene kant is het dan 12.00, aan de andere kant 13.00. Grootste winkelcentrum van West-Europa: Colombo! 450 winkels, 65 restaurants en 10.000 overdekte parkeerplaatsen. Portugal heeft een aantal grote outlets: Campera Shopping en Freeport, waar kleding en schoenen kan worden gekocht met 70% korting.

Kosten ongeveer: € 655
Vluchten € 200 p.p
Hotel € 175 p/p
auto; tolweg, benzine, € 80 p.p
ontbijt/lunch/diner
totaal 8 dagen € 100 p.p.
vervoer (Van 8 personen) € 100 p.p

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Fred Marx

Comments Are Closed!!!