BREGMAN ACCOUNTANTS

Wie zijn wij?
Wij zijn een ambitieuze accountants- en adviesorganisatie voor dga’s en het midden- en kleinbedrijf, centraal gevestigd in Zoetermeer. Er is bewust gekozen voor een beheerste groei van ons kantoor, zodat wij ons kunnen onderscheiden door een ruime persoonlijke aandacht voor onze cliënten. Het gevolg hiervan is een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van onze dienstverlening.

Visie
Onze visie is, dat het MKB in een groot aantal gevallen meer baat heeft bij een flexibel en minder groot accountants- en advieskantoor. Een kantoor met een groot netwerk van specialisten, gemakkelijk bereikbaar en met een inloopfunctie voor de ondernemer. Een plek waar een ondernemer snel informatie kan verkrijgen en direct een beroep kan doen op adviseurs.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
De medewerkers van Bregman Accountants bezorgen u rust, zekerheid, overzicht en het vertrouwen dat zaken tot in detail zijn geregeld. Wij voorzien u van praktisch en doeltreffend advies, afgestemd op uw onderneming.

Specialisme
Daarnaast heeft ons kantoor een specialisme in de horecabranche. Deze branche kenmerkt zich door specifieke en complexe regelgeving.

Inderdaad, dat klinkt allemaal goed…
Maar nog beter is het, om met elkaar om de tafel te zitten en een gesprek aan te gaan over wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen. Bel ons gerust voor een afspraak 079 – 363 0456 (vraag naar Daan Bregman).

WORDT NU PARTNER

Wil je partner worden neem dan nu contact met ons op.