KLAASSEN INTERIM FINANCE

Klaassen Interim Finance (KIF) is een eenmanszaak en een initiatief van Corné Klaassen. Na een succesvol afgeronde HEAO-RA-opleiding in 1987 volgden diverse dienstverbanden in het bedrijfsleven (5 jaar accountancy en circa 10 jaar in verschillende functies zoals hoofd control afdeling, hoofd accounting, financieel manager, financieel directeur) in diverse branches (industrie, telecom, transport).

De overstap van een vast dienstverband naar een eenmanszaak volgde in 2002, zeker ook om bedrijven beter te kunnen bedienen:
> Daar ondersteunen waar het echt nodig is zonder “vast te zitten” in een lijnfunctie
> En zelf kiezen waar de je een volgende periode aan meewerkt en je tijd aan besteed. Energie geeft en er ook van krijgt. Bij voorkeur dan ook een diversiteit van rollen/ branches
> En de uitdaging van het ondernemerschap, dus ook tijd besteden aan je netwerk. Dan wel weer bij “leuke en leerzame” events.

De focus is echter hetzelfde gebleven, het ondersteunen van bedrijven in beweging (startup, transformatie, innovatie, herstructurering) met een meer dan gemiddelde dynamiek en een gezonde betrokkenheid, met respect voor de staande organisatie.

Wat kan KIF voor uw organisatie betekenen?
> Consulting: het adviseren van organisaties over hoe zij hun financiële bedrijfsvoering kunnen verbeteren.
> Interim management: bieden van ondersteuning bij het implementeren van de adviezen, het managen van de veranderingstrajecten of het inbrengen van specialistische vakkennis.
> Finance professional: het tijdelijk helpen van organisaties, bijvoorbeeld in geval van capaciteitsgebrek, bij de ongestoorde uitvoering van hun financiële processen.
> Project management: kennis en ervaring met name bij projecten die balanceren op het scheivlak Finance en IT, of een implementatie van een nieuwe IT Tooling.
> Corné werkt regelmatig samen met andere intermediairs in de markt, met name op het gebied van acquisitie en inzet.

WORDT NU PARTNER

Wil je partner worden neem dan nu contact met ons op.