DEKKER ZOETERMEER

Dekker Zoetermeer is ruim 25 jaar geleden opgericht door de familie Dekker en opereert nog steeds als succesvol familiebedrijf. Persoonlijke service en een vernieuwend product is waar Dekker voor staat. Een solide basis van diverse sportfaciliteiten, restaurants en vergaderfaciliteiten is in de loop der jaren uitgebreid met een nog completer aanbod.

In 2015 heeft Dekker Zoetermeer een grote renovatie ondergaan, waarbij niet alleen aandacht is geschonken aan verfrissing in look & feel, maar ook een compleet nieuw concept is geïntroduceerd – Sweet Lake Italy, hét Italiaanse restaurant van Zoetermeer en omstreken. Gelegen aan het Dekkermeer, met stadsstrand en indoor- en outdoor speeltuin. In 2017 mochten we een volgende vernieuwing verwelkomen, namelijk vier Escape Rooms in drie bloedstollende thema’s.

Het team van Dekker Zoetermeer bestaat uit 100 professionals die dag in dag uit met veel plezier op persoonlijk niveau gastvrijheid uitdragen. Sommigen van hen al vanaf de oprichting, anderen stromen in tijdens of net uit hun studie. Ook voor het team staat vernieuwing voorop, door middel van regelmatige trainingen en individuele ontwikkelingsmogelijkheden.

 

WORDT NU PARTNER

Wil je partner worden neem dan nu contact met ons op.