LESAANBOD TOPTENNIS

Toptennis zorgt voor een maximale ontwikkeling van de mentale, fysieke en tenniskwaliteiten van jeugdspelers met een persoonlijke aanpak in een professionele omgeving. Bij Y4Tennis ben je verzekerd van een topsport omgeving: hardcourt binnenbanen, gravel buitenbanen, fysio, fitness en mentale training. Door alles onder 1 dak te hebben ben je geen tijd kwijt aan reizen maar kan je deze tijd besteden aan trainen.

 Voor toptennis zal Y4Tennis samen met de speler en ouders een programma neer zetten die perfect past bij de wensen en doelen die behaald willen worden. Door het jaar heen zullen er evaluatie momenten plaatsvinden, toernooischema’s worden besproken en stellen doelen en plannen bij waar nodig.

Naast de privé, en duo lessen zijn er ook groep (selectie) trainingen vanuit de verenigingen. Door spelers bij elkaar te zetten met dezelfde motivatie om meer uit hun tennis te halen maken zij elkaar beter door met elkaar op de baan te staan. Naast de baan zorgen wij dat de kinderen warming up schema’s krijgen, oefeningen voor thuis en mentale begeleiding. Voeding en speciale conditietraining zijn mogelijk, daarvoor hebben wij externe professionals die een plan om maat maken voor de speler.

Naast alle trainingen worden wedstrijden gespeeld, wij als tennisschool bieden ook wedstrijdbegeleiding aan. Voor meer informatie over dit onderwerp zie de handleiding.

Toptennis is een samenwerking in de driehoek tussen speler, ouders en trainer. Door dit altijd in gedachte te houden, te communiceren en dit mee te nemen in het traject zorgt Y4Tennis ervoor dat het proces zo goed als mogelijk verloopt. SAMEN STERK

TENNIS BIJ Y4TENNIS IS

Real Work.
    Real FUN.

voordelen van onze lessen

Invest In Your Health

Wat zijn de voordelen om les te nemen bij Tennisschool Y4Tennis

 

  • Recreatieve en prestatieve lessen, van beginnende tot (top) wedstrijdspeler, van jong tot oud, waarbij gezelligheid en plezier centraal staat.
  • De trainingen zijn zeer gevarieerd en op maat gemaakt voor elke speler.
  • Zeer ervaren leraren en een gezellig team.
  • We beschikken over de beste materialen in samenwerking met onze Partner HEAD
  • Beginners kunnen gebruik maken van onze leenrackets.
  • Wij maken op verzoek, video opnamen zodat de leerlingen zijn techniek hierdoor kan verbeteren.  

WORDT NU EEN TENNISSPELER

Wil je deel uitmaken van onze Tennisschool neem dan nu contact met ons op.