LESAANBOD JEUGD TENNIS (12-18JAAR)

Voor de jeugdspelers van 12-18 jaar heeft Y4Tennis voor alle niveaus trainingen en mogelijkheden. Laten wij samen doelen maken en deze behalen.  

De trainer zal samen met de speler doelen maken die haalbaar zijn voor kort en lang termijn. Hier kan dan naartoe gewerkt worden in de situatie die daarbij past.

Deze spelers kunnen ook begeleid worden bij wedstrijden, zie daarvoor het wedstrijdbegeleiding document. Voor deze leeftijd zal y4tennis kijken wat bij de speler past en daarbij ook helpen met het zoeken naar toernooien en wat er verder bij komt kijken.

Plezier staat bovenaan! Samen met de vereniging zullen er interne evenementen gehouden worden om deze spelers naast de baan iets extra’ s te bieden. Het doel is meer dan alleen tennisles te bieden maar een ontwikkeling die je je leven lang in positieve zin mee kunt nemen.

 Wil je meer uit je tennis halen? Dat is mogelijk doormiddel van een individueel gesprek met je desbetreffende trainer of vooraf met de manager van de tennisschool en zullen wij gezamenlijk een plan van aanpak maken.

TENNIS BIJ Y4TENNIS IS

Real Work.
    Real FUN.

voordelen van onze lessen

Invest In Your Health

Wat zijn de voordelen om les te nemen bij Tennisschool Y4Tennis

 

  • Recreatieve en prestatieve lessen, van beginnende tot (top) wedstrijdspeler, van jong tot oud, waarbij gezelligheid en plezier centraal staat.
  • De trainingen zijn zeer gevarieerd en op maat gemaakt voor elke speler.
  • Zeer ervaren leraren en een gezellig team.
  • We beschikken over de beste materialen in samenwerking met onze Partner HEAD
  • Beginners kunnen gebruik maken van onze leenrackets.
  • Wij maken op verzoek, video opnamen zodat de leerlingen zijn techniek hierdoor kan verbeteren.  

WORDT NU EEN TENNISSPELER

Wil je deel uitmaken van onze Tennisschool neem dan nu contact met ons op.