SAMENWERKING MET:

TENNISVERENIGING DEKKER ZOETEMEER

Y4Tennis is verbonden aan TVDR (Tennisvereniging Dekker Zoetermeer) dat gevestigd is in het sportcomplex van Dekker Zoetermeer. 

Wij verzorgen sinds 2009 de clubtrainingen, evenementen en nog veel meer in samenwerking met deze mooie vereniging. 

TVDR heeft 7 mooie gravelbanen buiten. Daarnaast zijn er binnen nog 9 hardcourt banen beschikbaar voor in de winter en in de zomer als het regent. Hierdoor gaan onze lessen altijd door.

Wist je dat Dekker ook over 4 binnen- en 4 buiten Padel banen beschikt?

Bij TVDR zijn er geen bardiensten. Dekker heeft namelijk een prachtige sportbar waar je heerlijk kan eten en drinken, een sauna en een luxe kleedkamer. Hier kan je als lid van TVDR gratis gebruik van maken.

Als lid van TVDR ben je gelijk ingeschreven bij de KNLTB en heb je de mogelijkheid om mee te doen met de wedstrijden die vanuit de bond worden georganiseerd.

Word ook lid van deze vereniging en maak gebruik van alle voordelen die TVDR en Dekker te bieden hebben.

 

 

gravelbanen

We spelen op de 10 gravelbanen van Dekker Zoetermeer, die fulltime worden onderhouden door de groundsman. De banen zijn beschikbaar van eind maart tot de eerste nachtvorst.

PARKING

Er zijn ruim 500 gratis parkeerplaatsen, waaronder ook een aantal plekken met laadpaal voor elektrische auto’s.

ALLES ONDER 1 DAK

Op het complex van Dekker Zoetermeer kan je naast tennissen ook bowlen, squashen, fitnessen, etc. De kleedkamers zijn altijd schoon en voorzien van luxe douches en een sauna.

BINNENBANEN

Bij slecht weer en in de winter kunnen we uitwijken naar de binnenbanen van Dekker Zoetermeer.

SPORTBAR

We maken gebruik van de sportbar van Dekker Zoetermeer. Hierdoor heb je als lid van TVDR geen bardiensten, maar word je altijd bediend door het personeel van Dekker Zoetermeer.

WORDT NU EEN TENNISSPELER

Wil je deel uitmaken van onze Tennisschool neem dan nu contact met ons op.